查看: 9998|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

A clan from Singapore , 要求clan war!

各位,
幾位singapore的玩家係想要求同我們來一場clan war!
他們想有一個地區 vs 地區的clan war!
不過, 我留意到, 他們是一隊星馬聯軍 (有 singapore 亦有 malaysia )

有人想同我地打~
唔知各位意下如何?

日期: 05/01/2008
時間: 9 PM
集合時間:8:30 pm, edge village!
地點: world20
規則:f2p, no food , 可以用pot
人數:對方未完成confirm , arround 2X vs 2X
已知情報:對方有幾個 120+
如果有意思參戰既~留言啦@@

因為人地係各香港宣戰,
就我個人而言, 亦希望有一隊真真正正可以代表全部香港玩家既TEAM出現
同佢地打過~
因此我唔介意有其他forum既 RS 玩家參戰
lf other player ask you who want to come this fighting,you say chan ho 91 or chan ho.
回復

無興趣
No Food = 無意義
時間倉猝
無時間去組織
回復 支持 反對

人地係各香港宣戰!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

no food?!

o嘴...

夠人我就打XD= =
回復 支持 反對

點解d人會咁唔知醜黎樂古出 post 叫人幫手 clan war????

人地都唔係同 hk players 開火, 好似只在某 forum channel 發出戰書而已,
不是同 hk players 開火, 若果 singapore's clan wanna fight hk player, tell
them create thread at rs forum for it~!!!
回復 支持 反對

原帖由 cool_snow 於 5-1-2008 08:17 發表
點解d人會咁唔知醜黎樂古出 post 叫人幫手 clan war????

人地都唔係同 hk players 開火, 好似只在某 forum channel 發出戰書而已,
不是同 hk players 開火, 若果 singapore's clan wanna fight hk player, tell  ...

對...距夠僵post係rs forum囉
回復 支持 反對

算唔算宣傳論壇呀...呢 D
回復 支持 反對

新加坡個d120+邊個黎嫁?係我d friend都唔頂喎- -

我長期都係w17 clan war...

對呢d冇興趣

同埋係nakuz搵人,不如你去w17好過...

不過其實好多香港玩家都quit左...祝你好運
回復 支持 反對

no food?? ignored
回復 支持 反對