打印 上一主題 下一主題
收起左側

火版建議!Nakuz Runescape ClanChat是時候創造歷史了!

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我都5知咩是...
一定5系我...
----------------------------------------------------------------------------------------
方案類別: 執行方案...定系...改進方案...呢?我都5知
方案內容: I think at least have some people to SUPPORT that one who want to have a rank in the clan chat
方案作者: Clmak814 ( clmak )
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

剛剛在NAKUZ CC到聽到不少意見, 請大家在這裡提出吧:]
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 9-3-2008 12:28 發表

i ever said its any1?

I AM NOT HERE FOR YOU TO MESS.

Quit = defeated
I dont think you will get defeated just because of some immature noobs.....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

繼續.. 大家有意見繼續提出吧.
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 8-3-2008 20:41 發表

如果只是無理的 Report 應該無需要理會吧!

沒有必要為這種無聊的行為而離開。

我想講...其實Nakuz cc係咪「冇皇管」??
因為有一些Nakuzer成日同我講(唔講邊個)
話Nakuz cc經常發生罵戰, 又話入面唔知咩水咩水亂Report人
但冇人可以控制局面 令佢地不斷鬥串
至少搵個人kick左佢地先(有咩?) 將件事暫停 俾佢地諗清楚
枉枉因為咁 佢地不斷既鬥爭 彼此之間水火不容 搞到有d人QUIT
冇一個人願意行出來平息件事

其它既Nakuzer都覺得Nakuz cc成為佢地既傷心地
因為呢個地方就係佢地俾人搞到有Black marks
同埋煩厭, 充滿唔開心既地方

我講既都講完 預祝升級制盡快落實
回復 支持 反對

點解唔搵日大家一齊玩clan war呢?
↑唔係同其他forum打

大家組成一team同人地打, 增進聯誼嘛
回復 支持 反對

首先我覺得KICK無乜用-,-..
KICK完大家都仲係嘈,
被人KICK仲火.,
加上佢地無BREAK RULES,
係到嘈交, 火版無話明唔俾嘈,
淨係唔準粗口等等.

講真, 有人既地方就有是非, 可以唔嘈咩?
KICK人呢個方法.,
行不通.
回復 支持 反對